zondag 31 oktober 2010

Herfstige zondag

Vandaag zat eigenlijk Bodyworlds in de planning, maar die planning begon halverwege de week al een beetje te rammelen. Ten eerste is het best prijzig, met 16 euro entree. En ten tweede, je mag er maar een half uur blijven. Dat doen ze om te zorgen dat het niet te druk wordt. Nou schijnt een half uur ook wel genoeg te zijn om alles te zien, volgens een collega van mij, maar dan vind ik die 16 euro dus echt best prijzig.Bovendien wil dochter dan ook erg graag mee, en die kost dan met studentenpas weliswaar maar 14 euro, maar da's dus toch 30 euries bij elkaar. En dat voor een half uurtje....

Dus dat voornemen wankelde vandeweek al een beetje, en bovendien begint het nu echt lekker te herfsten en dan is een mooi ritje of wandeling, mits het weer meezit, natuurlijk ook altijd leuk. Dus toen ik op buienradar zag dat het in het zuiden van het land droger en zonniger werd, was de beslissing rap genomen. Bovendien hadden we de beschikking over de tape van afgelopen vrijdag ( Therion!!!) dus dan is een stuk autorijden al helemaal geen straf. Toen we al op de Brienenoord zaten vroeg mijn chauffeur: "Waar gaan we eigenlijk heen?!?!?!" Maakt dat uit als Therion uit de speakers komt dan????


We hebben nog maar eens een keer voor de Taxandria route gekozen. Mijn beschrijving toen was dus niet zo uitgebreid, maar de Taxandria route is dus geen succes verzekerd. Het eerste bordje was zo gevonden, geen probleem, maar , en dat konden we ons van de vorige keer ook herinneren, op een gegeven moment waren de bordjes op, waardoor we een beetje moesten gaan doe-het-zelven. Overigens op een andere plek dan vorig jaar... Maar goed, het is daar overal mooi in deze tijd van het jaar, en er kwam gezellige muziek uit de speakers, wat wil een mens nog meer?

Ow ja, mooie plaatjes..... deze keer wel geheugen meegenomen , dus nu wel mooie plaatjes om de boel op te leuken!

 Twee gedaanten verschijnen uit het licht........

En dé ultieme herfstfoto van 't jaar........

 Tip van de dag: Doe wat er zo uitkomt

1 opmerking:

  1. BodyWorlds is best wel de moeite waard.

    Ze letten niet zo op de tijd hoor.Was er in de eerste week.Heerlijk rustig :-)


    Ozark is mooi he... welke albums heb je?
    Het nummer sundance is prachtig.

    Toedels , John

    BeantwoordenVerwijderen