maandag 4 oktober 2010

Sarah

Misschien heb ik het al eens verteld, maar van de zeven vaste wijkzusters in ons team heten er nog twee hetzelfde als ik. En woensdag is mijn naamgenote jarig. Ze heeft maar vrij genomen die dag, want aangezien ze vijftig wordt verwachtte ze dat wij iets geks zouden doen. Wij?!?!?! We zouden het niet durven.........
.............laten!

Uiteraard is zo'n uitspraak een vrijbrief om er juist een dolle boel van te maken. Vanmorgen hadden we haar met diverse flauwe smoesjes wat extra werk toebedeeld. Zo bleef zij wat langer van kantoor weg, en hadden wij de tijd om onze snode plannen uit te voeren.En troffen wij het even, we hadden zelfs vergadering met de hele bubs ( dan zijn het er zo'n twintig!)

Bij de fysio Magere Hein Sarah geleend ( oftwel het skelet) uniformjasje van thuis meegenomen, en verder kom je een heel eind met alle verbandmiddelen ed die we altijd wel op voorraad hebben liggen!

Ietwat schoorvoetend heeft ze zich samen met haar nieuwe vriendje laten fotograferen, waar ze in de eerste instantie heel hard aan voorbij rende omdat wij met z'n allen in de gang hard stonden te zingen.Maar uiteindelijk heeft ze zich toch heerlijk laten verwennen!

Tip van de dag: Als je Sarah ( of Abraham niet wilt tegenkomen, lieg dan over je geboortejaar !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten