maandag 13 september 2010

Stukje bij beetje

Deze entry is nageaapt. Helemaal nagedaan. Alleen maar omdat ik deze blogger erg bewonder. Om haar stijl van schrijven. En opmaak van haar blog, Stukje bij beetje
Al haar stukjes zijn zo aanstekelijk. Kort maar krachtig, prachtige beelden erbij. Je hebt net het idee dat je het zelf mee maakt. Of wilt maken.

En dan sta je ineens in de winkel.

Met een flow agenda in je handen ( 09 sept.)


Omdat ze er zo enthousaiast over schreef. En er allemaal dingetjes in zitten waar ik zelf ook helemaal lyrisch van kan worden. Zie je het, allemaal aanwijsblaadjes met schattige motiefjes.

En zakjes, om hebbedingetjes in te bewaren!
En Russische matroesjka poppetjes.
Vreselijk overbodig in een agenda die er eigenlijk alleen maar voor is om je leven een beetje in het gareel en georganiseerd te laten verlopen.

Maar het zijn er wel heeeeel veeeel!
En dan deze pagina!!!! Allemaal verstopte wijsheden, Bijna niet te weerstaan toch?!?!?!
En dan hoort er bij zo'n agenda uiteraard een nieuwe vulpen! Kan ik alle dagelijkse dingetjes mee in mijn prachtige agenda kriebelen.

Zodat het geen agenda wordt om me te wijzen op saaie afspraken, maar een spannend boekje van het afgelopen jaar. Aan het einde van volgend jaar dan natuurlijk...... Wat klinkt dat ver hè!
Ow ja, en uiteraard vullingen, in de leukste kleurtjes. Om op dagen dat de kleur misschien wat minder is, toch een leuk kleurtje aan de dag te geven. Niet dat hij dan minder verdrietig wordt, maar wel een beetje kleuriger.

En last but not least........
Een handige verjaarskalender!!! Om dat ik wel goed kan onthouden, maar niet zo lang..... En hopelijk krijgt iedereen dan dit jaar zijn kaartje ( of in iedergeval smsje) echt op de verjaarsdag.....

Tip van de dag: Lees ook eens Stukje bij beetje

2 opmerkingen:

  1. Shit zeg, heb jij hem alweer !!! Ik ben er al naar op zoek geweest, maar tot dusver zonder succes .... Wel de nieuwe Flow weer gekocht hahaha. Nou ja, ik hoop de agenda nog tegen te komen want ik wil hem ook !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk wat leuk. Helemaal verlegen van :)

    BeantwoordenVerwijderen