maandag 26 juli 2010

Opgeknapt

Onze hoogvlieger gaat langzaam maar zeker de betere kant op. Vannacht nog niet echt veel geslapen. Iedere keer toch weer even kijken hoe het ermee ging, en echt zelf eten en drinken had hij nog niet gedaan. Dus dochter is de hele dag nog met het krachtvoer en een spuitje aan de gang geweest. Vooral ook om er water in te krijgen, want dat is toch wel belangrijk.

Maar vanavond kwam de ommekeer. Dochter gaat op het huis van haar vader passen, en ik moet natuurlijk gewoon werken. Dus hadden we een constructie uitgedacht hoe we het best voor Aranel konden zorgen. Dochter gaat nl ook donderdag weg voor een lang weekendje Duitsland. Dus hadden we verzonnen: Aranel nu mee met dochter en dan zou ik hem woensdag weer ophalen.

Maar toen paps kwam om zijn dochter en entourage op te halen werd Aranel ineens alert. Die wilde niet zoner slag of stoot mee, dus voor zijn rust toch maar besloten hem hier te houden. Nog wel even bij de Avia een blikje whiskas gekocht. ( onze katten eten eigenlijk alleen maar brokjes, maar ja dat lukt nu even niet....) en ja hoor. Daar zat hij lekker zelf van te smikkelen, en daarna ging hij aan de scharrel.....Ja hoor, naar de bak.

Het komt wel weer goed met Aranel

Tip van de dag: Geen zorgen voor de dag van morgen ( vandaag heeft er van zichzelf genoeg )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten