zondag 25 september 2011

Paradise

Wat zijn we toch verwend met het weer het afgelopen weekend.

Eigenlijk heb ik niet zo veel te schrijven ( al beginnen mijn langste blogs niet zeldzaam met deze woorden  ) Een vol en leuk weekend is het geworden, met vrijdag natuurlijk dat heerlijke dagje strand, zaterdag werken en 's avonds het etentje met Paps, die jarig was geweest. Erg gezellig, met name door de vakantieverhalen van zus, die net terug was van een drie-weekse vakantietocht in camper.

Vandaag wilde ik eigenlijk nog een wandeling hier door het Schollebos gaan maken, maar ja, tussen uitslapen en moeders ophalen voor verjaardag nicht bleef er niet genoeg tijd over. We hebben de zondag echt beleefd als een zondag hoort. Lekker uitslapen en zo op je gemak de dag opstarten, dattie al goed half op weg is eer je ergens aan toe komt )

Gelukkig waren we toch nog op tijd voor de taart. Die was nl weer meer dan de moeite waard. Hij was net zo lekker alsie mooi was. Verder was het erg gezellig, maar ja, wat wil je, lekker in de tuin, met een zalig zonnetje, dan zit het wel goed met de sfeer.

Overigens was dit niet het enige exemplaar, zou ook niet voldoende zijn geweest voor het hele gezelschap, dus er was gewoon nóg zo'n mooie en lekkere taart!

En zoals zo vaak, en zeker ( ik zeg het nog maar een keer) met zulk heerlijk weer, was het weekend weer om voor we het wilden.

Ach ja, such is life... Nog maar een muziekje dan....



Tip van de dag: Soms moet je even zoeken voor je vindt wat je wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten