zaterdag 12 maart 2011

Leeshonger

Op het ogenblik ben ik tamelijk bezeten van lezen. Films kijken en lezen moet ik dan voor de volledigheid misschien zeggen. Op het ogenblik heb ik mijn Porseleinboomtrilogie even weggelegd voor Sonny Boy van Annejet van der Zijl Ik had het met een collega over de film, en dat ik eigenlijk het boek wel zou willen lezen, en laat zij nou toevallig dat boek hebben liggen.

Nou had zus al over de film gezegd dat ze hem nou niet super bijzonder vond, en bovendien eigenlijk een beetje langdradig. Wat haar betrof had hij wel een half uurtje korter gemogen. Kan ik dus nog niets over zeggen, want ik heb hem nog niet gezien, maar eerlijk gezegd... Ben nu bijna halverwege het boek, en geen enkele van de karakters is nog voor me gaan leven.

Maar ja, wat lezen betreft ben ik soms wel een soort ei,als ik eenmaal aan een boek begonnen ben, wil ik het toch uit hebben. Wachten tot het beter wordt??? Het is niet dat het boek niet interessant is ofzo. dat is het zeker wel. Suriname en Nederland rond die tijd, dat is reuze interessant, maar het lijkt bijna meer een droog geschiedenis boek dan een lekker leesboek.

Inmiddels heb ik wel de Millenium trilogie gezien, zoals begin dit jaar op tv getoond. Zus had ze opgenomen, en had ze voor me op drie DVD's gezet. En die vond ik weer helemaal geweldig, en die drie boeken staan ook op mijn boeken-tover-DVD, dus die wil ik eigenlijk wel heel erg graag lezen.

Maar ja, dat mag dan weer niet van mezelf, voor ik Sonny Boy uit heb. Die heb ik dan ook nog eens een keertje geleend ( ja, ben op het ogenblik een *echt* boek aan het lezen, helemaal niet handig hoor )

Grappig dus eigenlijk, dat mijn leeshonger niet bevredigd wordt, terwijl ik dus wel wat aan het lezen ben....

Tip van de dag: Soms moet je even doorbijten.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten