maandag 3 oktober 2011

Teveel van het goede?!?!?

Eigenlijk heb ik gewoon echt te veel om over te bloggen. En da's vervelend, want eigenlijk ben ik ook gewoon ene beetje moe. Moe van alles wat ik gedaan heb waar ik nog over moet bloggen. Ik zal een kleine samenvatting geven, en dan hoop ik dus echt deze week aan de uitgebreidere verhalen toe te komen.

Pff, ik keek even terug waar ik het laatst over geblogd heb, en dat is donderdag Het is nu al maandag, dan heb ik dus nog heel wat in te halen.


Ok, in vogelvlucht. Vrijdag had ik gelukkig wel al gehad, lekker scooteren en zwemmen. Zaterdag, na alle enerverende dagen hebben we niet zo verschrikkelijk veel gedaan. lekker uitgeslapen, en ik heb vriend op een heerlijke lunch getrakteerd.




Ik had als vanouds mijn favoriete salade genomen...


 

Zondag hebben we nog een tourtochtje gemaakt, maar dat verslag volgt natuurlijk nog, al heb ik deze keer niet echt veel foto's gemaakt.Maar het ritje was niet het enige wat we gedaan hebben. We zijn ook nog naar de bios geweest, om daar de life registratie van The 25th anniversary of the Phantom of the Opera te zien!



Tuurlijk, hét evenement life meemaken, daar gaat echt niets boven. Dat heb ik ooit in het Scheveningse circus theater mee mogen maken. Nog weken heeft de muziek toen door mijn hoofd gespookt. Maar dit was second best. Tijd en centjes om het life in Engeland mee te maken had ik toch niet, en dit was ook puur genieten!

Goed, en vandaag. Vandaag heb ik super hard gewerkt. Echt heel erg hard.





Geschuurd, met en zonder machine........



...........in alle hoekjes en gaatjes ( met mijn eigen paparazzi)
 


En daarna geverfd. ook in alle hoekjes en gaatjes, en zelfs de deuren. De eerste ging natuurlijk niet helemaal goed, maar zag er nog hele aardig uit, maar de tweede,,, Wow, die is in één keer perfect geworden!




En toen ik klaar was, zag het er zo uit....
Het gaat steeds leuker worden Langzaam maar zeker komt er schot in. Morgen laatste beetje verven en behangen, en dan komt de keuken woensdag! En ik? Ik word steeds handiger!

Tip van de dag:Gewoon doen! Je zult zien, je kunt meer dan je denkt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten