dinsdag 4 oktober 2011

Oooooooo

Wat wordtie mooooi!

We zijn nu aan het behangen. En dat is weer heel erg -hetlevenisleukachtig- gegaan. Ik had al een behangetje uitgezocht, maar eer ik de tijd had om het te gaan kopen zag ik het ineens niet meer. Tenminste, het was ene blauw behang, en dát blauw was er volgens mij niet meer. Wel iets wat er ene beetje op leek. of was het nou toch dat wat ik in de eerste instantie had uitgezocht?!?! Either way. Ik vond het niet mooi, en eigenlijk ineens niet meer bij mijn keuken passen....

Wel zag ik een ander behang.... Maar dan ook echt een héél ander behang. En met elke baan die er bij komt word ik lyrischer. Wat een grandioos behang.

N.a.v. dat behang heb ik uiteraard ook de verf voor de deuren uitgezocht, en voor een zelf benoemde onhandige dame heb ik die toch ff prachtig met het rolletje in de verf gezet Nu gaat het langzaam maar zeker ergens op lijken, en ik wordt steeds blijer.

Ik denk dat mijn keuken zomaar in één van die huis-opknap-programma's zou kunnen. Ik geloof dat ik dat al eens gezegd heb,maar als ik dan zo'n programma zag, mensen ergens heen op stap, en dan een do-over van de keuken, op deze manier. Ik kon me niet voorstellen dat mensen er blij mee zouden zijn. Maar nu heb ik alles zelf uitgezocht, dus dat is even anders.

Ben duidelijk toch nog niet zo ouderwets en behoudend als ik wel dacht te zijn

Tip van de dag:Als je de geest krijgt kun je jezelf nog eens flink verrassen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten