vrijdag 27 mei 2011

Three is a charme

En als laatste, wat gelijk duidelijk maakt waarom het verslag van het lustrum zo lang op zich liet wachten, nog een verslagje van gisteren.

Het was technisch weer ( oftwel regenachtig  ), yoga afgezegd ( door juf) dus eindelijk eens tijd om weer eens wat in huis te doen. Daar heb ik de morgen aan besteed, tot ik naar de kapper moest.

En de middag heb ik gebruikt om naar de bios te gaan. Beetje ondergeschoven kindje met al die leuke activiteiten van de afgelopen dagen.Ik moest en ik zou Water for Elephants zien. Dochter had al gewaarschuwd. Neem zakdoeken mee, en ga niet als je ongesteld bent



Geen woord van gelogen. Bijna van het begin af heb ik zitten slikken, en zelfs nu, nu  ik de trailer hoor heb ik huizenhoog kippenvel. Wat een prachtige film en wat een indrukwekkend verhaal. De film is voor 16 jaar gekeurd, en een beetje kan ik het wel begrijpen. Zonder te verraden waar de film over gaat, want het is beslist een must-see komt er zeker één scene in voor die best wel schokkend is. Aan de andere kant, kinderen kunnen wat dat betreft soms veel nuchterder zijn.

Daarna ben ik naar Lincoln Laywer geweest. Een goed in elkaar stekende legal thriller. Ook een mooie film voor thuis op de bank.

En als laatste, samen met dochter Pirates of the Carribean




Als liefhebber van The Pirates/Depp toch ook wel een must see, en dan absoluut in de bios.Valt onder het soort films dat op het grote scherm nou eenmaal een stuk mooier en leuker zijn dan op een tv ( tenzij je misschien een mega thuis bioscoopscherm hebt)

Al met al dus ook weer een druk en leuk dagje gisteren.

En vandaag had ik mij voorgenomen  verder gaan met het broodnodige en zeer nuttige huishoudelijke werk, maar ja, dringendere zaken, zoals een uitgebreid bad en wat lang verwachte blogjes eisten mijn aandacht weer op. En dan is het nu al weer vier uur, en moet ik zelfs nog boodschappen doen.

Morgen weer een dag....

Tip van de dag: First things first

1 opmerking:

  1. Helemaal met je eens, Water for Elephants is een must-see! Maar 16+ ? Nee .... 12+ was in mijn ogen beter geweest. Waarom wel sex/drugs/overmatig geweld en dit niet? Maar ook voor 12+ geldt dan, zakdoeken mee!

    BeantwoordenVerwijderen