donderdag 24 februari 2011

Op de koffie bij Max



Daar moet je vroeg je bed voor uit!



8:01





De aanwijzingen zijn inderdaad makkelijk te volgen. En anders zie je het toch wel waar je heen moet. Heel duidelijk!





Max staat er niet bij, maar gelukkig wel op mijn kaartje.....





En daar istie dan. De studio van Max.




Na ontvangst en koffie nog even de laatste dingetjes doornemen met de redacteur van mijn segment. Nou ja, dokter Ted's segment!

En dan naar de visagie. Erg leuk om je te laten opmaken. En zeker als je visagiste vraagt wie nou de foto's neemt, je zus?!?!? En zij zag mijn rimpeltjes nog wel van dichtbij!

Is het geen plaatje geworden! 

En dan alle celebs die zomaar voorbij schuiven....

Rene Mioch! Filmrecensent. Die belangstelend vroeg: "En wie bent U dan?"Waarop ik gekscherend antwoordde: "Ik?Ik ben in de overgang!"



Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel.Beide Ridder in de Orde Nassau!



En dan ook nog Corry Konings! Dan is de dag toch wel compleet!




Tenslotte is het moment daar. We gaan met z'n allen de studio in. De bank was wat krapjes, want er moesten deze keer aardig wat mensen op. Duidelijk met blaadjes aangegeven wie er waar werd geacht te zitten. Maar het is toch wat. Zomaar met Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel op één bank te zitten!

Myrna kwam ook al snel binnen en er werden nog twee promo´s opgenomen. Tussen die promo´s door stelde Myrna iedereen op hun gemak, en maakte een gezellig praatje met het publiek.De heerlijke gebakjes die voor onze neus gezet werden mochten we pas op gaan eten als de camera´s gingen lopen, want dat stond zo lekker knus!Het is eigenlijk net één hele grote gezellige huiskamer....

Nou ja.... wel één waar een paar grote en kleine camera´s en een regelmannetje doorheen huppelen.Nog vijf..vier...drie...twee, één......Vingertjeeeee



En toen was het dan eindelijk zo ver:


Get Microsoft Silverlight Of bekijk de flash versie.


Tussendoor nieuws, en dus even plaspuaze en nog wat kiekjes. Kijk Corry eens gezellig 3D kaarten maken met de knutselgast.



Na de uitzending uiteraard ook nog gezellig op de foto met Myrna, en je ziet het, alsof we dikke vriendinnen zijn. Ze is echt net zo leuk en aardig als ze op tv overkomt!


En dan is het ineens over. Met een fles wijn als bedankje via de artiestenuitgang naar buiten......



Alles bij elkaar was het een verschrikkelijk leuke ervaring.

Tip van de dag; Ga eens op de koffie bij Max

Geen opmerkingen:

Een reactie posten