maandag 7 juni 2010

Zomaar

Nu heb ik tijd om te schrijven en eigenlijk geen onderwerp. Maar ja, wanneer heeft dat me in het verleden weerhouden om een blog vol te zweten Dus ik ga gewoon achter mijn toetsenbord zitten en zie wel wat er uit komt. Werken was weer business as usual zeg maar. Om half zeven vanmorgen ging de telefoon. Collega, had 's nachts al bij de huisartsenpost gezeten, en vermoedde dat zij een blinde darm ontsteking had. Nou is dit één van mijn beste collega's, zij zal zich echt niet ziek melden maandagochtend als het niet echt nodig is, dus toen ze begon over hoe erg ze het voor ons vond heb ik dat snel afgewimpeld. Ik vond het veel erger dat zij vandaag onder het mes zou moeten. ( Uiteindelijk had ze uiteraard gelijk en is ze vandaag ook al geopereerd) Met andere collega gebeld, degene die vrijdag nog gewerkt had, en derhalve beter overzicht over planning en personeelsgegevens en vlot de boel verdeeld. Zoals ik al zei, business as usual Voor sit soort dingen draaien wij onze hand inmiddels niet meer om, we laten ons niet zo snel gek maken ( Ik ben het in iedergeval al, groot voordeel!!)
Maar vanaf deze plek: Beterschap lieve collega. neem de tijd om uit te zieken!Wij hebben alles onder controle

Verder heb ik een besluit genomen. De maandagavond sporten liep niet zo lekker. De spinning is zo vroeg dat ik me een rotje moet haasten om er op tijd te zijn, en daar heb ik een hekel aan, dus dat doe ik niet meer. Maar maandag is het om de één of andere reden ook zo druk, dat alle andere cardio apparaten vaak bezet zijn. Dus met dochter overlegd,en we gaan voortaan donderdag. Dan is er ook spinning, maar een stuk later, dan lukt het vast wel. De woensdag blijft uiteraard gewoon. Wel beetje jammer, 2 avonden achter elkaar, maar altijd beter dan dat gehaast.Donderdag spinning schijnt ook erg leuk te zijn.... dus ben benieuwd.
Tja, dat was het dan wel zo'n beetje. Dan sluit ik maar af met mijn meest artistieke foto van afgelopen vrijdag. Deze kraanvogel stond zo grappig onder een plant. Ik heb een flink aantal close ups van zijn koppie, maar deze foto kon ik niet voorbij laten gaan....Super artistiek......
Tip van de dag: Hou rekening met de gevoelens van anderen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten