vrijdag 22 april 2011

Holland's got talent

Eerlijk gezegd heb ik me altijd al afgevraagd wat sommige mensen bezield om in dit soort programma's te verschijnen. Waarom? Hoe doe je dat? Hoe kom je er bij?
Wel, sinds afgelopen zondag weet ik het ook. Ze worden gewoon geronseld. Op de Fair liepen dus ook van die *scouts* rond.

Toen dochter en vriendin op een veldje samen stonden te Poi'en werden zij door deze dame aangesproken. Let op, dochter doet het -pas- drie maanden en haar vriendin zelfs pas een week. Het ziet er best leuk uit hoor, maar, en dit zijn dochters eigen woorden, er moet nog veel geoefend worden.

Het ging ongeveer als volgt: "Ja, ik zag jullie samen zo bezig, en nou zijn we voor Holland's got talent op zoek naar vriendinnen die samen leuke dingen doen, en jullie doen het zo leuk samen, dus ik vind dat jullie  best op tv zouden kunnen"

Iedere Nederlander die snakt naar zijn five minutes of fame zou zich uiteraard gelijk gevleid voelen, maar gelukkig is dochter van nuchtere Hollandse makelij. "Ga me daar de art of Poi niet te schande zetten op Nederlandse televisie, en zeker niet als er veel mensen zijn die het een stuk beter kunnen dan mij.Bovendien hoef ik dus echt niet op tv hè! Ja, als gelukkige winnaar van één of andere megaloterij, dan mogen ze me op tv zetten"

Nou kan ze het echt al heel leuk, zeker voor de korte tijd dat ze het doet. Zelfs met vuur is ze al heel behendig.
Goed gefotografeerd ziet dat er dan zo uit! Maar goed, nogmaals, op tv hoeft ze niet zo nodig

Tip van de dag:Nog even oefenen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten