vrijdag 8 april 2011

Hoge thee

Eindelijk  was het dan zo ver. Dochter had weer eens een middag ter beschikking, én het restaurant was niet overboekt vanwege de Grouponactie. Wij konden Hig Tea'en bij restaurant de Wereldhaven.

En uiteraard hebben wijd at weer op onze eigen charmante wijze benaderd. Dochter was wat vroeger klaar van school dan we afgesproken hadden bij het restaurant, dus eerst nog eventjes de stad in. Daar aangekomen begonnen we ons ( Al!! ) af te vragen waar eigenlijk de Sluisjesdijk zat. Ja, op Zuid, dat wisten we wel, maar ja, Zuid is wel erg groot..... Gelukkig stonden we bij de Erasmusbrug, alwaar een megasouvenir zit. Daar zouden ze het vast wel weten. Nou was de verkoper iemand uit Dordrecht, dus kon die ons ook niet echt wijzer maken, ze verkochten er wel allerlei kaarten van Rotterdam, en daar mochten we wel even op kijken.

Gelukkig maar, want alleen de richting is genoeg, zeiden we optimistisch. En de Sluisjesdijk zit achter de Waalhaven. Moet geen probleem zijn. Toch? Gelukkig was het heerlijk weer en hadden we nog ruim de tijd, dus die kant op gereden. Nou ja, die Waalhaven is wel te vinden, maar dan dus toch nog die Sluisjesdijk hè.....

Geen nood, we hebben nog steeds een Hollandse mond, dus maar eens gaan vragen. De eerste die we aanschoten wist heg nog steg , dus ander *slachtoffer*  gezocht. "Tja, ehhh, ja wel es van gehoord, maar waar het precies ligt weet ik eigenlijk niet...." Dus ik probeerde nog: "We moeten naar restaurant de Wereldhaven, weet U dat dan misschien" "Ehhh, nee, ook niet.... Dáár is wel een restaurant. " wees de meneer vriendelijk. Dus ik kijk die kant op en wat zie ik staan?!?!?  

Were

Dat kon natuurlijk niet missen, dat was dus het restaurant wat we zochten!!!Het zullen Hepi en Hepi weer es niet zijn, en zo kwamen we al flink giechelend de zaak binnen.

Verder zal ik de plaatjes voor zich laten spreken....




Ontvangst met een heerlijk glaasje Proseco. Wel rosé, dat past beter bij het servies.....



Is het niet lief? Echt een meiden-thee-party




Jammie, kan er bijna niet af blijven, zoveel lekkers!







En uiteraard alle smaken thee, zoveel je maar wilt!



Twee kleuren candysuiker. Jammer dat ik geen suiker in de thee gebruik!




Aan alle het goede komt een eind. Overschot van een losbandig leven, die ene kon er écht niet meer in!





Tip van de dag: Geniet soms helemaal niet met mate

Geen opmerkingen:

Een reactie posten