maandag 13 januari 2014

Gevaarlijk.....

Het is maar goed dat ik besloten heb me even een beetje uit het sociale leven terug te trekken. Anders zou een van overheidswege verplichte waarschuwing op mij zichtbaar moeten zijn. Zoiets van :

Kan bij oplopende, niet altijd verklaarbare, irritatie zeer scherp uit de hoek komen.

Ik irriteer me momenteel erg makkelijk, en kan absoluut niet tegen ( in mijn ogen) domme opmerkingen of acties. Om maar een dom voorbeeld te noemen. Komt net de reclame van een niet nader te noemen reisorganisatie voorbij. Met de slogan: reis jezelf interessant . Poef, ergernis, alsof dat de reden van je geweldige vakantie moet zijn, dat je dan een stuk interessanter bij al je vrienden (?) over komt. Laat ik nou altijd gedacht hebben dat je ergens heen op vakantie ging, omdat je het daar mooi, leuk of rustgevend, of wat dan ook. Altijd fout gezien. Je moet op reis gaan omdat je daar een stuk interessanter van wordt.....

Op het ogenblik heb ik erg last van het HLS, oftewel het half-leeg-syndroom. Ip van te kijken naar de leuke dingen, zie ik voornamelijk alle dingen waar ik me aan erger. Gelukkig heb ik een paar jaar geleden, toen ik zo erg in de overgang zat, genoeg oefening gehad om deze gevoelens binnen te houden.

Laat mij maar even, en voor het geval per ongeluk over mijn stekels struikelt.... Til er alsjeblieft niet te zwaar aan, en denk,: Achossie, ze heeft het echt even niet naar haar zin. Als je er niet tegen kunt, laat me lekker in mijn eigen sop gaarkoken, en als je het kunt opbrengen, geen me dan maar een knuffel. Volgende keer doe ik het weer bij jou. Afgesproken?

Tip van de dag:...... Ik kan er geen verzinnen vandaag, dus nog maar een mooi plaatje... Herinnering van mooie fotosafari in Avifauna...


2 opmerkingen: