dinsdag 24 juli 2012

Nieuw,nieuw,nieuw!!!!

'T duurt over het algemeen wat langer, maar de verzekering heeft eindelijk uitbetaald. Waarvan? Ongelukje wat vriend vorig jaar heeft gehad. -Je- omdat hij er zelf betrekkelijk goed af gekomen was, maar ongeluk, omdat zijn scoot totall was. Maar goed, hebben we het niet meer over, het geld is er, eindelijk, en dat had wat langer geduurd, omdat er wat extra kosten waren waar wat over touw getrokken moest worden.

Natuurlijk wist vriend vorige week al dat het geld er aan zat te komen, wat reden was om eens een bezoekje aan de dealer te brengen. Nee, niet de drugsdealer, maar uiteraard de scooterdealer. Ik zeg expres scooterdealer, omdat het er nog heel even een uitstapje naar een ander merk hebben overwogen. Ja, we, want dan hadden we beiden een verse van dat andere merk genomen.

Dat hebben we uiteindelijk toch maar niet gedaan, om diverse redenen. A: Je verliest gewoon een boel geld op zo'n net nieuw scootertje, B: hoe aantrekkelijk de Elystar ook is, het is weer een 2takt, en dat wilde ik eigenlijk niet meer en C: de Elystar is weer een flink wat grotere jongen, waar ik zeker wat moeite mee zou krijgen om hem de schuur in te frommelen. Al deze punten opgeteld hebben ons toch doen besluiten de Elystar ( zucht) te laten voor wattie is en Vriend heeft besloten voor de nieuwste Kymco People S Elegance.

En dat issie, heeeeel elegant. Een kleine (?!?) foto-impressie:










En wat details......








Wat een prachtige kleur hè! Zo mat wit, ik vind hem schitterend, en Vriend is zo trots als een pauw met zeven staarten. Gelukkig wordt er met gepaste bewondering naar de scooter gekeken!


En wij zijn nu ook echt compleet, we vullen elkaar nu totaal aan, Yin en Yang zeg maar....


Tip van de dag: Soms krijg je precies wat je verdient.

1 opmerking:

  1. Zo zie je maar weer geduld is een schone zaak.
    Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst.
    groetjes
    Karin en Rens

    BeantwoordenVerwijderen