dinsdag 17 april 2012

Help, moord, brand, kidnapping!

Jeetje, wat ons nu is overkomen. Hebben we net een handig hondje in huis gehaald, die als er een brandweer met sirene langs komt gaat zitten janken, wordt onze kat gekidnapt.... Tja, daar kwam geen sirene aan te pas, vandaar dattie niet gewaarschuwd had.

Gelukkig hebben de bewakingscamera's wel enkele beelden vastgelegd....

Op heterdaad betrapt, recht in de camera.




Zou ze wat doorhebben, dit lijkt me toch wel een enigszins
uitdagende pose.....



Who? Me?





En onze lieve kater afgevoerd achter de tralies....






Allemaal onzin natuurlijk. De ware reden dat Aranel weer verenigd is met zijn eigenlijk volgens ons toch wel favoriete bazinnetje, is dat zelfs bij dieren opgaat dat  - three's a crowd, two's company-  Toto gaat het steeds beter vinden met Akabar, die ook wel van een beetje sporten houdt.En dit viel niet zo lekker bij Aranel, die als Toto en Akabar samen door het huis elkaar achterna zaten, meende zich ermee te moeten bemoeien met een paar flinke rake klappen. Dat, samen genomen met de wetenschap dat dochter eigenlijk niets liever wilde dan Aranel meenemen, maakte dat we besloten hebben Aranel te laten verhuizen.

De eerste berichten? Aranel heeft gelukzalig de hele nacht bij dochter onder de dekens gelegen, en waagde zich vandaag al in de gang op zoek naar eten en de bak. Akabar heeft vannacht heerlijk op ons bed geslapen, al had ik gisterenavond wel een beetje de indruk dat hij een beetje zoekende was.

En verder hebben Akabar en Toto hun pact bezegeld met het slopen van een verentooi. Een duidelijkere vorm van samenwerking was er niet te bedenken, want die verentooi lag te hoog voor Toto om te pakken, maar was te grondig gesloopt voor poezenondeugd.....

Tip van de dag: Soms is minder meer.

2 opmerkingen:

  1. Hahaha geweldig die foto's. En ze lagen zo lief samen enkele weken geleden. Sportief zijn oké maar niet in bokswedstrijden lijkt me zo;-)
    Daar krijg je nog wat mee te stellen met die twee als ik het zo lees!?

    Maar buiten het leuk opgeschreven verhaal zou het best even missen zijn, ook al weet je waar die is?

    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk blog, en leuk die tip van de dag.

    BeantwoordenVerwijderen